Słoik do przechowywania / pojemnik na produkty sypkie szklany Altom Design beczułka 0,9 l

W magazynie

cena:
11,50 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Słoik do przechowywania żywności jest funkcjonalnym, ale i designerskim sposobem na zaaranżowanie kuchni


Wymiary słoika:
- pojemność - 0,9 l
- wysokość 15 cm
- szerokość - 12,5 cm

Marka: Altom Design
Identyfikator: 0203018214

Opis produktu

Opakowania fabryczne produktów są nieestetyczne i przede wszystkim niepraktyczne. Szklane pojemniki na żywność, takie jak słoiki do przechowywania, pomogą zaaranżować przestrzeń kuchni, a przy tym staną się praktyczną ozdobą, w której swoje miejsce znajdzie makaron, mąka, ryż, czy łakocie.


Szklany pojemnik na żywność od marki Altom Design posiada delikatne zdobienie oraz wygodną pokrywkę z hermetyczną gumką, dzięki której pożywienie na długo zachowa swoją świeżość.


  • szklany pojemnik to praktyczny, a zarazem designerski sposób na przechowywanie żywności w kuchni

  • słoik wykonany jest ze szkła, które jest trwałe i łatwe w utrzymaniu w czystości

  • dzięki pokrywie artykuły spożywcze pozostają świeże i aromatyczne na dłużej

  • szkło nie pochłania zapachów, a także nie wchodzi w reakcję z żywnością, dzięki czemu pojemniki są bezpieczne

  • przejrzyste ścianki pojemnika pozwalają rozpoznać jego zawartość, dzięki czemu łatwo znajdziesz to czego szukasz, bez konieczności otwierania pojemnika

  • wysoka jakość wykonania i design sprawia, że słoik jest ciekawą ozdobą kuchennych półek oraz blatów

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Jeśli przyjrzymy się dokładnie oferowanym w sklepach cukrom „waniliowym” doczytamy, że nie zawierają w ogóle wanilii a syntetyczną wanilinę. Uważni zauważą też, że na etykiecie napisane jest „cukier wanilinowy”, a nie „cukier waniliowy”. Zdecydowanie bardziej aromatyczny, a co za tym idzie wydajny, jest domowy cukier z prawdziwą wanilią. Laski wanilii przekrawamy na pół i wydrążamy. Pozostawiamy na dobę w słonecznym miejscu do wysuszenia. Laskę wanilii kroimy na mniejsze kawałki i mielimy w młynku do kawy z szklanką cukru. Przesiewamy i przechowujemy w szczelnym, szklanym pojemniku.