Słoik pojemnik na żywność szklany z korkiem 750 ml

W magazynie

cena:
26,50 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Szklany słoik z korkowym zamknięciem to designerski sposób na przechowywanie i eksponowanie różnego rodzaju produktów.



Wymiary szklanego pojemnika

wysokość - 19 cm
szerokość - 9 cm
pojemność - 750 ml

Marka: Altom Design
Identyfikator: 0203018435

Opis produktu

Szukasz praktycznego, modnego i estetycznego sposobu na przechowywanie produktów sypkich? Męczą Cię torebki, z których wszystko się wysypuje? Ozdobne, szklane słoiki to rozwiązanie dla Ciebie. Wygodnie i estetycznie przechowasz w nich sypkie artykuły spożywcze, nie tracąc przy tym ich smaku i aromatu.


Szklany, ozdobny słoik z korkowym zamknięciem dobrze zaprezentuje się na półce czy kuchennym blacie.



  • Szklany słoik do przechowywania żywności to idealne rozwiązanie problemów z wysypującymi się i wietrzejącymi produktami.

  • Słoik wykonany jest ze szkła borosilikatowego, które wyróżnia się wysoką odpornością na uszkodzenia mechaniczne, a także jest higieniczne i łatwe w utrzymaniu czystości .

  • Szklane naczynie nie wchodzi w reakcje z pożywieniem oraz nie pochłania zapachów.

  • Przezroczyste szkło ułatwi rozpoznanie zawartości słoika, bez konieczności jego otwierania.

  • Korkowe zamknięcie zabezpiecza produkty przed wietrzeniem i utratą wartości odżywczych.

  • Estetyczny wygląd oraz wysoka jakość to gwarancja trwałości ergonomicznego i przydatnego naczynia.

  • Zamknięcie wykonane jest z korka - nie należy myć go w zmywarce



Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby ułatwić sobie przygotowanie przetworów warto znać kilka zasad. Wiśnie czy czereśnie przeznaczone na przetwory wkładamy do zamrażalki na 20 minut przed drylowaniem. Dzięki temu usuwanie pestek jest znacznie łatwiejsze i szybsze. Owoce leśne myjemy krótko pod bieżącą wodą na sitku aby nie nasiąkły wodą. Natomiast owoce i warzywa z których chcemy zdjąć skórkę np. śliwki czy pomidory parzymy we wrzątku a następnie zahartowujemy zimną wodą. Dzięki temu z łatwością usuniemy skórkę.