Słoik / pojemnik szklany na produkty sypkie z bambusową pokrywką Altom Design 1450 ml

W magazynie

cena:
33,90 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Szklany słoik z pokrywą to estetyczny i ergonomiczny pojemnik na produkty sypkie.



Wymiary szklanego pojemnika

wysokość - 19 cm
szerokość - 10 cm
pojemność - 1450 ml


Marka: Altom Design
Identyfikator: 0203018361

Opis produktu

Szukasz praktycznego, modnego i estetycznego sposobu na przechowywanie produktów sypkich? Męczą Cię torebki, z których wszystko się wysypuje? Ozdobne, szklane słoiki to rozwiązanie dla Ciebie. Wygodnie i estetycznie przechowasz w nich sypkie artykuły spożywcze, nie tracąc przy tym ich smaku i aromatu.


Szklany, ozdobny słoik z bambusową pokrywą dobrze zaprezentuje się również na blacie kuchennym.



  • Szklany słoik do przechowywania żywności to idealne rozwiązanie problemów z wysypującymi się i wietrzejącymi produktami.

  • Słoik wykonany jest ze szkła borosilikatowego, które wyróżnia się wysoką odpornością na uszkodzenia mechaniczne, a także jest higieniczne i łatwe w utrzymaniu czystości .

  • Szklane naczynie nie wchodzi w reakcje z pożywieniem oraz nie pochłania zapachów.

  • Przezroczyste szkło ułatwi rozpoznanie zawartości słoika, bez konieczności jego otwierania.

  • Szczelne zamknięcie zabezpiecza produkty przed wietrzeniem i utratą wartości odżywczych.

  • Estetyczny wygląd oraz wysoka jakość to gwarancja trwałości ergonomicznego i przydatnego naczynia.

  • Nakrętka pojemnika została wykonana z tworzywa imitującego bambus - nie należy jej myć w zmywarce



Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Tradycyjną pasteryzację słoików w garnku z gorącą wodą z powodzeniem można zastąpić prostszą i mniej czasochłonną pasteryzacją na sucho - w piekarniku. Piekarnik rozgrzewamy do 100-110 stopni i wkładamy słoiki wypełnione jeszcze gorącymi przetworami tak aby się nie stykały. Pozostawiamy w piekarniku na około 15-25 minut w zależności od ich wielkości.

W ten sam sposób możemy wysterylizować słoiki umieszczając je na 10-15 minut w nagrzanym do 100 stopni piekarniku.