Szklanki z podwójną ścianką
Szklanki z podwójną ścianką

Słoik / pojemnik szklany na produkty sypkie z pokrywą Altom Design 1000 ml, komplet 3 sztuki

W magazynie

cena:
21,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Dekorowane słoiki to estetyczne i ergonomiczne pojemniki na produkty sypkie.


Skład zestawu:
1 x słoik niebieski: wysokość – 18,8 cm, średnica – 9,5 cm, pojemność – 1000 ml
1 x słoik zielony: wysokość – 18,8 cm, średnica – 9,5 cm, pojemność – 1000 ml
1 x słoik różowy: wysokość – 18,8 cm, średnica – 9,5 cm, pojemność – 1000 ml
Marka: Altom Design
Identyfikator: GRA00003385

Opis produktu

Szukasz praktycznego, modnego i estetycznego sposobu na przechowywanie produktów sypkich? Męczą Cię torebki, z których wszystko się wysypuje? Ozdobne, szklane słoiki to rozwiązanie dla Ciebie. Wygodnie i estetycznie przechowasz w nich kawę, mąkę, makaron i inne sypkie artykuły spożywcze, nie tracąc przy tym ich smaku i aromatu.


Szklany, ozdobny słoik z metalową nakrętka z okienkiem dobrze zaprezentuje się również na blacie kuchennym.



  • Szklany słoik do przechowywania żywności to idealne rozwiązanie problemów z wysypującymi się i wietrzejącymi produktami.

  • Słoik wykonany jest ze szkła, które jest trwałe, higieniczne i łatwe w utrzymaniu czystości.

  • Szklane naczynie nie wchodzi w reakcje z pożywieniem oraz nie pochłania zapachów.

  • Przezroczyste szkło ułatwi rozpoznanie zawartości słoika, bez konieczności jego otwierania.

  • Szczelne zamknięcie zabezpiecza produkty przed wietrzeniem i utratą wartości odżywczych.

  • Estetyczny wygląd oraz wysoka jakość to gwarancja trwałości ergonomicznego i przydatnego naczynia.

  • Nakrętka pojemnika została wykonana z tworzywa sztucznego



Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Jeśli przyjrzymy się dokładnie oferowanym w sklepach cukrom „waniliowym” doczytamy, że nie zawierają w ogóle wanilii a syntetyczną wanilinę. Uważni zauważą też, że na etykiecie napisane jest „cukier wanilinowy”, a nie „cukier waniliowy”. Zdecydowanie bardziej aromatyczny, a co za tym idzie wydajny, jest domowy cukier z prawdziwą wanilią. Laski wanilii przekrawamy na pół i wydrążamy. Pozostawiamy na dobę w słonecznym miejscu do wysuszenia. Laskę wanilii kroimy na mniejsze kawałki i mielimy w młynku do kawy z szklanką cukru. Przesiewamy i przechowujemy w szczelnym, szklanym pojemniku.