Valdinox Prime
Valdinox Prime

Słoik / pojemnik szklany na przyprawy, makaron, ryż Altom Design Relief, komplet 3 sztuki

W magazynie

cena:
25,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Słoiki do przechowywania żywności są funkcjonalnym, ale i designerskim sposobem na zaaranżowanie kuchni


Skład zestawu:
1 x słoik: pojemność - 1,25 l, wysokość 22,7 cm, średnica - 11,2 cm
1 x słoik: pojemność - 900 ml, wysokość - 19,2 cm, średnica - 11,2 cm
1 x słoik: pojemność - 650 ml, wysokość - 15 cm, średnica - 11,2 cm
Marka: Altom Design
Identyfikator: GRA00003354

Opis produktu

Opakowania fabryczne produktów są nieestetyczne i przede wszystkim niepraktyczne. Szklane pojemniki na żywność, takie jak słoiki do przechowywania, pomogą zaaranżować przestrzeń kuchni, a przy tym staną się praktyczną ozdobą, w której swoje miejsce znajdzie makaron, mąka, ryż, czy łakocie.


Szklany pojemnik na żywność od marki Altom Design posiada delikatne żłobienia oraz wygodną pokrywkę z hermetyczną gumką, dzięki której pożywienie na długo zachowa swoją świeżość.



  • Szklane pojemniki to praktyczny, a zarazem designerski sposób na przechowywanie żywności w kuchni

  • Słoik wykonany jest ze szkła, które jest trwałe i łatwe w utrzymaniu w czystości

  • Dzięki pokrywie artykuły spożywcze pozostają świeże i aromatyczne na dłużej

  • Szkło nie pochłania zapachów, a także nie wchodzi w reakcję z żywnością, dzięki czemu pojemniki są bezpieczne

  • Przejrzyste ścianki pojemnika pozwalają rozpoznać jego zawartość, dzięki czemu łatwo znajdziesz to czego szukasz, bez konieczności otwierania pojemnika

  • Wysoka jakość wykonania i design sprawia, że słoik jest ciekawą ozdobą kuchennych półek oraz blatów


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Imbir, dzięki swojej charakterystycznej pikantnej nucie, świetnie komponuje się z daniami kuchni azjatyckiej. Świeży kawałek kłącza należy obrać jak najcieniej przy pomocy obieraczki, nożyka lub najskuteczniej łyżeczki. Imbir możemy również mrozić rozkładając na płasko w foliowym woreczku, odłamując po kawałku. W ten sposób wykorzystamy całe kłącze zanim zwiędnie.