Sokownik parowy z wężykiem ze stali nierdzewnej Altom Design 8 l

Brak w magazynie

cena:
169,90 zł
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Sokownik ze stali nierdzewnej, idealny do uzyskania soku ze świeżych owoców i warzyw.


Elementy i wymiary sokownika :
1 x szklana pokrywa; wysokość z uchwytem - 6,5 cm
1 x garnek na wodę; wysokość - 12 cm
1 x zbiornik na sok z wężykiem; wysokość - 16 cm
1 x pojemnik na owoce; wysokość - 16 cm
pojemność sokownika - 8 l
średnica sokownika - 27 cm
wysokość całego złożonego sokownika z pokrywą - 43 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
  • ZMYWARKA
    Zmywarka
Marka: Altom Design
Identyfikator: 020401630

Opis produktu

Soki przygotowane według tradycyjnych receptur to smak, którego nie da się niczym zastąpić. Idealny do uwalniania soku ze świeżych owoców czy warzyw jest sokownik ze stali nierdzewnej.


  • sokownik wykonany ze stali nierdzewnej, dzięki czemu jest łatwy w utrzymaniu czystości

  • szklana pokrywa z ujściem na parę, ułatwia kontrolowanie procesu gotowania , bez konieczności jej podnoszenia

  • ażurowy dół naczynia, umożliwia oddzielenie wytworzonego soku od miąższu owoców

  • wygodne rączki zapewniają łatwe przenoszenie naczyń wraz z zawartością oraz umożliwiają korzystanie z wybranych elementów jako oddzielnych naczyń

  • wężyk ułatwia bezpośrednie przelanie powstałego soku do mniejszych naczyń
  • nadaje się na wszystkie źródła ciepła , w tym kuchenkę indukcyjną

  • nadaje się do mycia w zmywarce



Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Papryki dzielimy na żeńskie i męskie. Jak je odróżnić? Męskie papryki mają od spodu trzy a żeńskie cztery wierzchołki. Żeńskie papryki są słodsze i idealnie nadają się do serwowania na surowo. Męskie zaś są smaczniejsze po ugotowaniu czy upieczeniu.