Szklanki z podwójną ścianką
Szklanki z podwójną ścianką

Rondle na indukcję

Siatka Lista

Ustaw kierunek malejący

1-24 z 48

Strona:
  1. 1
  2. 2

Siatka Lista

Ustaw kierunek malejący

1-24 z 48

Strona:
  1. 1
  2. 2

Rondle przeznaczone do kuchennych płyt indukcyjnych na dobre wkroczyły do naszych domów. Wybierając rondle na indukcję mamy do dyspozycji naprawdę szeroką gamę naczyń kuchennych.

Rondle to garnki kuchenne o zazwyczaj niewielkiej pojemności, wyposażone w wygodną, długą rączkę, umożliwiającą pewny chwyt gorącego i pełnego naczynia. Niektóre modele dodatkowo posiadają charakterystyczny "dzióbek", umożliwiający łatwe i bezpieczne przelewanie gorących płynów, sosów, mleka itp.

Nowoczesne garnki, rondle i inne naczynia kuchenne w ogromnej większości są przystosowane fabrycznie do użytkowania na kuchenkach indukcyjnych. Zarówno rondle aluminiowe, jak i doskonale zadomowione u nas naczynia emaliowane będą świetnie sprawdzały się na indukcji.

Rondle emaliowane, wykonane z blachy stalowej, są bardzo bezpieczne dla zdrowia - materiały użyte do ich produkcji są neutralne dla środowiska i nie uczulają. Przystosowane są do używania na wszystkich rodzajach kuchenek (także tych indukcyjnych), bez problemu można je też myć w zmywarkach. Dużą zaletą emalii jest niemal dowolna możliwość jej zdobienia, przez co rondle emaliowane dostępne są w niezliczonej liczbie kolorów i zdobień.

Rondle aluminiowe, które przebojem wkraczają do naszych kuchni, pokryte nowoczesnymi, nieprzywierającymi powłokami, pozwalają smacznie i zdrowo gotować nawet przy niewielkim użyciu tłuszczu. Są też niezwykle wytrzymałe, trwałe i lekkie, a także szybko się nagrzewają i długo trzymają temperaturę. One także w większości bardzo dobrze współpracują z indukcją.

W naszej ofercie znajdziesz ogromny wybór rondelków na indukcję - emaliowanych czy aluminiowych.