-
Słoiki na przetwory, miód, konfitury i dżemy szklane typu twist z zakrętkami Sezon 520 ml, 6 szt.
20,90 zł -
Słoiki na przetwory, miód, konfitury i dżemy szklane typu twist z zakrętkami Sezon 315 ml, 6 szt.
Chwilowo brak
-
Słoiki na przetwory, do kiszenia ogórków szklane typu twist z zakrętkami Sezon 4,0 l, 2 szt.
19,90 zł -
Słoiki na przetwory, miód, marynowane grzyby, konfitury i dżemy szklane typu twist z zakrętkami Sezon 520 ml, 12 szt.
39,70 zł -
Słoiki na przetwory szklane typu twist z zakrętkami Sezon 330 ml, 12 szt.
32,10 zł -
Słoiki na przetwory, miód, konfitury i dżemy szklane typu twist z zakrętkami Sezon 315 ml, 12 szt.
19,90 zł -
Słoiki na przetwory, miód, kiszone ogórki, kompoty szklane typu twist z zakrętkami Sezon 900 ml, 24 szt.
96,92 zł -
Słoiki na przetwory, miód, kiszone ogórki, kompoty szklane typu twist z zakrętkami Sezon 900 ml, 12 szt.
48,50 zł -
Słoiki na przetwory, miód, kiszone ogórki, kompoty szklane typu twist z zakrętkami Sezon 900 ml, 12 szt.
27,90 zł -
Słoiki na przetwory, miód, kiszone ogórki, kompoty, sałatki szklane typu twist z zakrętkami Sezon 900 ml, 24 szt.
55,92 zł -
Słoiki na przetwory szklane typu twist z zakrętkami Sezon 250 ml, 6 szt.
22,10 zł
Sprawdź również: Słoiki - pełna oferta Beczki i akcesoria do kiszenia Tarki i szatkownice Miarki i lejki Łopatki i łyżki kuchenne Obieraczki i skrobaczki
Słoiki do marynowania grzybów to najlepszy sposób na przechowywanie jednego z naszych narodowych specjałów: marynowanych prawdziwków, podgrzybków czy kurek.
Marynowane grzyby to prawdziwa specjalność polskiej kuchni i jedna z ikon naszych narodowych przetworów. Nasze lasy w sezonie jesiennym wypełniają się grzybiarzami, którzy zebrane prawdziwki, kozaki, podgrzybki, maślaki czy kurki suszą i marynują, zamykając ich unikalne smaki do wykorzystania przez cały kolejny rok.
Marynowane w octowej zaprawie leśne grzyby, przechowywane w chłodnym miejscu w szczelnych słoikach prawdziwy rarytas i świetny dodatek do dań obiadowych. Marynowane grzyby to także popularny dodatek do równie popularnych u nas imprezowych koreczków.
Słoiki do marynowania grzybów w zależności od Twoich potrzeb, mogą mieć różną pojemność. Z reguły popularne "kurki" marynujemy w słoiczkach mniejszych, najbardziej popularne "podgrzybki" zaś w słoikach 450 - 720 ml, tak aby zawartość słoiczka była zużywana możliwie szybko i po otwarciu marynowane grzyby nie stały zbyt długo w domu.