Stolnica elastyczna Practic Bio Konopie Bąble 39 x 29 cm Merit

W magazynie

cena:
26,90 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Nowoczesna i funkcjonalna stolnica niezbędna w każdej kuchni


Wymiar stolnicy:
długość - 39 cm
szerokość - 29 cm



Marka: Practic
Identyfikator: 020702087

Opis produktu

W obliczu katastrofy ekologicznej, spowodowanej nadmierną produkcją tworzyw sztucznych, należy szukać zamienników plastikowych akcesoriów i opakowań, również nietłukących się i lekkich naczyń wielokrotnego użytku. Idealnym zamiennikiem plastiku jest kolekcja Bio Konopie.


Kuchenne akcesoria z linii Bio Konopie to produkty doskonałe dla osób dbających o środowisko, a jednocześnie szukających wygodnych rozwiązań.


W kolekcji dostępne są miski, talerze, kubki, maty, stolnice, deski, ociekacze na sztućce oraz kratki do zlewu, a wszystko w kilku wariantach kolorystycznych.


Naczynia i akcesoria Bio Konopie wykonano z tworzywa kompozytowego wypełnionego biomasą z konopiami wzmacnianymi włóknami drewna z recyklingu.


Elastyczna stolnica to jeden z niezbędnych elementów wyposażenia kuchni. Użytkowanie takiej stolnicy to czysta przyjemność


  • naczynia i akcesoria z kolekcji Bio Konopie nie wchodzą w reakcję z żywnością, są bezpieczne w użytkowaniu i nadają się do recyklingu.

  • wykonanie z wysokiej jakości materiałów sprawia, że naczynia nie pękają i nadają się do wielokrotnego użytku.

  • wykonana z elastycznego tworzywa stolnica posiada zwiększoną odporność na zarysowania

  • specjalna powłoka sprawia, że ciasto nie przywiera , dzięki czemu zwiększa komfort pracy

  • stolnica jest idealna do przygotowywania ciast

  • praktyczna stolnica nie przesuwa się podczas użytkowania

  • stolnica nie tępi noży i posiada zwiększoną odporność na zarysowania

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

To, czy pizza nie opadnie podczas pieczenia zależy w dużej mierze od sposobu przygotowania ciasta. Drożdżowa masa wymaga energicznego rozciągania, podrzucania i składania. W ten sposób wtłacza się powietrze, co sprawia, że jest ono lekkie i puszyste.