Szklanki z podwójną ścianką
Szklanki z podwójną ścianką

Szczotka do mycia butelek, słoików i wazonów Starmann 15 mm z końcówką bawełnianą

W magazynie

cena:
7,50 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Klasyczna i wysoce praktyczna szczotka ułatwi dokładne umycie nie tylko szklanych butelek


Wymiary szczotki:
- długość: 25 cm
- szerokość: 1,5 cm
- wysokość: 1,5 cm
Marka: Starmann
Identyfikator: 060600418

Opis produktu

Serwowanie napojów w słoikach, czy też butelkach z nakrętką stało się tak niezwykle popularne, że nie wyobrażamy sobie przyjęcia w plenerze bez ich udziału. Kolorowe o rozmaitych kształtach nie tylko sprawiają, że napój pięknie się prezentuje, ale i chronią go przed niechcianymi owadami. Czyszczenie butelki, w stosunku do tradycyjnego słoika, nie należy do zadań łatwych. Zwężana szyjka uniemożliwia nam dotarcie do jej wnętrza za pomocą zwykłego zmywaka. Specjalne szczotki, przeznaczone zarówno do mycia butelek, jak i innych przedmiotów o formie trudnej do wyczyszczenia, pozwolą na łatwe i wygodne umycie naczynia, nawet w trudno dostępnych miejscach.



  • Włosie szczotki zostało wykonane ze 100% szczeciny, dzięki czemu jest odporna nawet na wysoką temperaturę. Zakończenie szczotki zostało wykonane z delikatnej bawełny

  • Szczotka sprawdzi się zarówno do mycia szklanych butelek, wazonów, słoików, jak do butelek dla dzieci

  • Niewielkie gabaryty szczotki nie tylko sprawiają, że z łatwością wyczyścisz wnętrze naczynia, ale i w prosty sposób ją przechowasz

  • Drut szczotki jest odpowiednio sprężysty, dzięki czemu proces dokładnego czyszczenia butelek staje się prosty

  • Uchwyt szczotki pozwala na jej zawieszenie w dostępnym miejscu, tak aby była zawsze pod ręką

  • Po zakończonej pracy wystarczy przepłukać i osuszyć szczotkę, co sprawia że jest niebywale praktyczna i higieniczna


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby ułatwić sobie przygotowanie przetworów warto znać kilka zasad. Wiśnie czy czereśnie przeznaczone na przetwory wkładamy do zamrażalki na 20 minut przed drylowaniem. Dzięki temu usuwanie pestek jest znacznie łatwiejsze i szybsze. Owoce leśne myjemy krótko pod bieżącą wodą na sitku aby nie nasiąkły wodą. Natomiast owoce i warzywa z których chcemy zdjąć skórkę np. śliwki czy pomidory parzymy we wrzątku a następnie zahartowujemy zimną wodą. Dzięki temu z łatwością usuniemy skórkę.