Sznurek / nici wędliniarskie do pieczenia, peklowania, wędzenia i gotowania bawełniany Biowin 70 mb

W magazynie

cena:
11,90 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczny sznurek pozwoli na przygotowanie domowych, zdrowych i niezwykle smakowitych wyrobów wędliniarskich.


Parametry sznurka:
- wytrzymałość termiczna: 240°C
- waga: 100 g
- długość: 70 m
Marka: Browin
Identyfikator: 020801534

Opis produktu

Nasze codzienne samopoczucie, wygląd, a także zdrowie ściśle uzależnione są nie tylko od wieku, trybu życia, czy też dbania o kondycję fizyczną - niebywały wpływ ma również to jak często spożywamy posiłki, w jakiej ilości i przede wszystkim co je stanowi. Każdy z nas doskonale wie, że nie ma nic lepszego od naturalnej żywności, przygotowywanej w domowym zaciszu. Pozbawiona konserwantów, sztucznych barwników oraz polepszaczy dostarczy nam dużo energii, a także sprawi, że nasz organizm będzie zdrowszy.


Sznurek wędliniarski Biowin umożliwia ręczne wiązanie mięs przeznaczonych do pieczenia, wędzenia, peklowania, a także gotowania. Smakowite, domowe wyroby wędliniarskie, doprawione niezwykłą mieszkanką naturalnych ziół i przypraw, staną się doskonałe nie tylko do codziennych kanapek - sprawdzą się również podczas uroczystego, wielkanocnego śniadania.



  • Specjalnie dobrane materiały, z których zrobiony jest sznurek, umożliwiają obróbkę cieplną mięsa do temperatury 240°C bez jednoczesnej zmiany jego smaku oraz aromatu.

  • Praktyczne nici pozwoli Ci na przygotowanie domowych szynek, baleronów oraz innych smakowitych mięs.

  • Sznurek wędliniarski umożliwia ręczne wiązanie mięs przeznaczonych do pieczenia, peklowania, wędzenia, a także gotowania.

  • Wysoka wytrzymałość produktu sprawia, że mięso można zawiesić na haku rzeźniczym bez obawy, że sznurek pęknie.

  • Nici są łatwo zdejmowalne również po termicznej obróbce domowego wyrobu.


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Obieranie ugotowanych ziemniaków zazwyczaj zajmuje nam dużo czasu i jest mozolne. Możemy ułatwić sobie pracę umieszczając ugotowane już ziemniaki na kilka sekund w wodzie z lodem. Dzięki temu trikowi skórka będzie sama schodzić a my zaoszczędzimy czas.