Sznurek / nici wędliniarskie do pieczenia, peklowania, wędzenia i gotowania bawełniany Biowin 70 mb

W magazynie

cena:
8,90 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłamy
w ciągu 48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczny sznurek pozwoli na przygotowanie domowych, zdrowych i niezwykle smakowitych wyrobów wędliniarskich.


Parametry sznurka:
- wytrzymałość termiczna: 240°C
- waga: 100 g
- długość: 70 m
Marka: Browin
Identyfikator: 020801534

Opis produktu

Nasze codzienne samopoczucie, wygląd, a także zdrowie ściśle uzależnione są nie tylko od wieku, trybu życia, czy też dbania o kondycję fizyczną - niebywały wpływ ma również to jak często spożywamy posiłki, w jakiej ilości i przede wszystkim co je stanowi. Każdy z nas doskonale wie, że nie ma nic lepszego od naturalnej żywności, przygotowywanej w domowym zaciszu. Pozbawiona konserwantów, sztucznych barwników oraz polepszaczy dostarczy nam dużo energii, a także sprawi, że nasz organizm będzie zdrowszy.


Sznurek wędliniarski Biowin umożliwia ręczne wiązanie mięs przeznaczonych do pieczenia, wędzenia, peklowania, a także gotowania. Smakowite, domowe wyroby wędliniarskie, doprawione niezwykłą mieszkanką naturalnych ziół i przypraw, staną się doskonałe nie tylko do codziennych kanapek - sprawdzą się również podczas uroczystego, wielkanocnego śniadania.



  • Specjalnie dobrane materiały, z których zrobiony jest sznurek, umożliwiają obróbkę cieplną mięsa do temperatury 240°C bez jednoczesnej zmiany jego smaku oraz aromatu.

  • Praktyczne nici pozwoli Ci na przygotowanie domowych szynek, baleronów oraz innych smakowitych mięs.

  • Sznurek wędliniarski umożliwia ręczne wiązanie mięs przeznaczonych do pieczenia, peklowania, wędzenia, a także gotowania.

  • Wysoka wytrzymałość produktu sprawia, że mięso można zawiesić na haku rzeźniczym bez obawy, że sznurek pęknie.

  • Nici są łatwo zdejmowalne również po termicznej obróbce domowego wyrobu.


Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Specyficzny smak ryby można rozmaicie podkreślić. Najczęściej stosuje się: pieprz czarny, sól, natkę pietruszki, sok z cytryny lub pieprz cytrynowy. Warto również użyć wyrazistych ziół: tymianku czy szałwii, a także czosnku i cebuli.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!