Szpilki / szpikulce do zrazów, rolad i mięs Tarmex, komplet 10 szt.

W magazynie

cena:
3,70 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłamy
w ciągu 48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Szpilki do mięs to niezastąpione narzędzie w trakcie przygotowywania smakowitych rolad


Wymiary patyczków - komplet 10 sztuk:
- długość: 10 cm
Marka: Tarmex
Identyfikator: 224700

Opis produktu

Są przedmioty w kuchni niezastąpione, takie które stosowały już nasze babcie. Dzięki nim wszystkie kuchenne zadania stają się szybsze, a także prostsze. Takim właśnie narzędziem są szpilki do mięs, która pozwolą na przygotowanie wyśmienitych rolad.



  • Szpilki do mięs to prosty sposób na przytrzymanie zrolowanego mięsa wraz z farszem

  • Wysokiej jakości materiały, użyte do produkcji szpilek, sprawiają, że posłużą przez długi czas

  • Odpowiednia długość szpilek pozwala na objęcie nawet rolad o pokaźnych rozmiarach

  • Zakończenie szpilki pętlą ułatwia jej aplikację / wyjęcie. Zabieg ten dodatkowo sprawia, że szpikulec całkowicie nie wjedzie w mięso, a także umożliwia spięcie szpilek w jeden pęk



Zobacz film

Dodaj opinię

Czy wiesz że

Aby ułatwić sobie przygotowanie przetworów warto znać kilka zasad. Wiśnie czy czereśnie przeznaczone na przetwory wkładamy do zamrażalki na 20 minut przed drylowaniem. Dzięki temu usuwanie pestek jest znacznie łatwiejsze i szybsze. Owoce leśne myjemy krótko pod bieżącą wodą na sitku aby nie nasiąkły wodą. Natomiast owoce i warzywa z których chcemy zdjąć skórkę np. śliwki czy pomidory parzymy we wrzątku a następnie zahartowujemy zimną wodą. Dzięki temu z łatwością usuniemy skórkę.

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!