Szufelka / łopatka kuchenna spożywcza do artykułów sypkich Artgos plastikowa 1 kg

W magazynie

cena:
10,10 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna, uniwersalna szufelka pozwoli odmierzyć zamierzoną ilość artykułów sypkich i nie tylko.


Wymiary szufelki:
- pojemność: 1 kg
- długość całkowita: 33 cm
- szerokość: 11,4 cm
- wysokość: 7 cm

Produkt jest wysyłany w losowej wersji kolorystycznej, dostępnej aktualnie w magazynie naszego sklepu.
Marka: Artgos
Identyfikator: 060700828

Opis produktu

Kochane przez wszystkie dzieci, uwielbiane przez większość dorosłych, nierzadko kojarzone z rodzinnym, pełnym ciepła domem – aromatyczne, smakowite i świeże wypieki. Pieczenie jest jedną z tych czynności, która wymaga wiedzy, umiejętności oraz ogromnego zaangażowania. Każdy cukiernik, a także kucharz wie, jak potężne znaczenie mają precyzyjnie odmierzone składniki.


Gdy odmierzenie niezbędnych składników okazuje się nie lada wyznaniem to znak, że niezbędna w tym zadaniu będzie szufelka spożywcza. Pozwoli ona nie tylko na odmierzenie odpowiedniej ilości mąki, czy też cukru - sprawdzi się również do odmierzenia cukierków, suszonych owoców. Dzięki szerokim możliwością znajdzie zastosowanie zarówno w gospodarstwach domowych, jak i sklepach, a także w gastronomii.



  • Szufelka spożywcza przeznaczona jest zarówno do artykułów sypkich, jak i stałych, takich jak cukierki. Miarka może również służyć do odmierzenia odpowiedniej ilości chemii - np. proszku do prania.

  • Szufelka została wykonana z wysokogatunkowego tworzywa, dzięki czemu jest trwała i odporna na zarysowania, a także pęknięcia.

  • Szufelka pomieści 1 kg produktu.

  • Miarka znajdzie zastosowanie w domowym zaciszu oraz w profesjonalnych punktach gastronomicznych, czy też w sklepie.


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Jeżeli chcemy, aby ugotowany wywar był klarowny należy go ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie dodać do niego ubite białka z dwóch jajek. Na koniec podgrzewamy i mieszamy. Cząsteczki białka otoczą szumowiny i z łatwością je usuniemy z użyciem szumówki lub sita.