Szynkowar Browin na 0,8 kg mięsa

Brak w magazynie

cena:
58,70 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczny szynkowar pozwoli na przygotowanie domowych, zdrowych i niezwykle smakowitych wyrobów wędliniarskich.


Wymiary szynkowaru:
- średnica: 12 cm,
- wysokość: 14 cm
Marka: Browin
Identyfikator: 0204015651

Opis produktu

Szynkowar Biowin, przeznaczony do wyrobu smakowitych, parzonych wędlin pozwala na przygotowanie jednorazowo 0,8 kg wyrobu mięsnego. Szynka przygotowana domowym sposobem w szynkowarze, doprawiona niezwykła mieszkanką naturalnych ziół i przypraw będzie doskonała nie tylko do codziennych kanapek - sprawdzi się również podczas rodzinnych przyjęć i uroczystości.


Nasze codzienne samopoczucie, wygląd, a także zdrowie ściśle uzależnione są nie tylko od wieku, trybu życia, czy też dbania o kondycję fizyczną - niebywały wpływ ma również to jak często spożywamy posiłki, w jakiej ilości i przede wszystkim co je stanowi. Każdy z nas doskonale wie, że nie ma nic lepszego od naturalnej żywności, przygotowywanej w domowym zaciszu.


Pozbawione konserwantów, sztucznych barwników oraz polepszaczy wyroby mięsne, przygotowane w praktycznym szynkowarze, dostarczą nam dużo energii, a także sprawią, że nasz organizm będzie zdrowszy.


  • Szynkowar został wykonany ze stali nierdzewnej o najwyższej jakości, dzięki czemu jest bardzo trwały, a także całkowicie bezpieczny w kontakcie z żywnością.

  • Szynkowar, pozwala na przygotowanie domowych wędlin, golonki, boczku czy mięsnych rolad wg Twoich własnych receptur, świeżych i zdrowych

  • Pojemność umożliwia na przygotowanie 0,8 kg wyrobu mięsnego jednorazowo w szynkowarze

  • Wieczko urządzenia zostało wyposażone w specjalne gniazdo, a także otwór, dzięki czemu jest możliwość osadzenia specjalnego termometru, przydatnego do kontrolowania poziomu temperatury mięsa znajdującego się we wnętrzu szynkowaru (termometr nie jest elementem zestawu)

  • Wykonany z nierdzewnej stali szynkowar można myć w zmywarce

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby zagęścić gulasz wołowy lub wieprzowy niekoniecznie musimy użyć mąki. Zamiast niej można wykorzystać suchy, czerstwy chleb (najlepiej graham). Małe kawałki chleba bez skórki dodajemy do gulaszu i gotujemy jak zwykle. Gulasz pięknie się zagęści i nie zrobią się grudki.