Talerz / półmisek na jajka plastikowy Warmel okrągły

W magazynie

cena:
5,69 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Talerz na jajka to niezawodny sposób na dopełnienie wielkanocnej aranżacji stołu


Wymiary talerza:
- długość: 26,5 cm
- szerokość: 26,5 cm
- wysokość: 3 cm
Marka: Warmel
Identyfikator: 0207025147

Opis produktu

Faszerowane, dekorowane lub w całości, w skorupkach - podawane podczas domowych przyjęć jaja najlepiej prezentują się na specjalnym talerzu na jajka. Umożliwi on gościom wygodne częstowanie się pysznymi jajkami.


Dzięki specjalnym zagłębieniom, na jednym talerzu możemy ułożyć nawet dwanaście połówek jajek. Pewnie osadzone na talerzu jajka sprawiają, że całość można bezpiecznie podnosić i podawać gościom bez ryzyka, iż ześlizgną się z naczynia.


Talerz na jajka jest świetnym uzupełnieniem domowej zastawy stołowej, a na stole spełnia także rolę dekoracyjną. Przydaje się także przy specjalnych okazjach, np. podczas Świąt Wielkanocnych, w czasie których jajka spełniają ważną rolę.



  • Talerz na jajka to niezwykle elegancki sposób na zaserwowanie ugotowanych jajek

  • Specjalne wgłębienia w talerzu sprawiają, że przenoszenie jajek jest bezpiecznie - nie ma ryzyka, iż ześlizgną się z naczynia

  • Doskonałej jakości tworzywo, użyte do produkcji, sprawia, że talerz jest trwały i posłuży przez długi czas

  • Gładka powierzchnia naczynia sprawia, że niezwykle łatwo utrzymać go w czystości - istnieje również możliwość mycia w zmywarce

  • Piękny talerz na jajka jest dodatkową dekoracją domowego stołu podczas domowych przyjęć i świątecznych spotkań z rodziną


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby uzyskać piękny kolor pisanek nie trzeba sięgać po sztuczne barwniki. Równie dobry efekt można uzyskać stosując naturalne produkty spożywcze.

Kolor żółty otrzymamy dodając do wody z gotującymi jajkami kurkumy lub curry, zielony – liście szpinaku, różowy/czerwony – sok z buraka a niebieski – owoce tarniny lub zastępując wodę wywarem z czerwonej kapusty z dodatkiem łyżki octu.