Torebki foliowe / folia do pieczenia mięs, warzyw i ryb AKU Kuchcik (komplet 5 sztuk)

Brak w magazynie

cena:
3,90 zł
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Torebki do pieczenia to niezawodny sposób na przygotowywanie zdrowych potraw


Wymiary torebki:
- długość: 35 cm
- szerokość: 40 cm

Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: AKU
Identyfikator: 020802420

Opis produktu

Torebki foliowe do pieczenia to prawdziwa pomoc dla każdej Pani domu, gdyż pozwala na pieczenie bez wcześniejszego posmarowania formy tłuszczem. Takie rozwiązanie nie tylko sprawia, że przygotowane potrawy są zdrowsze - mięso staje się niezwykle kruche i rozpływa się w ustach.


Każdy amator pyszności wie, jak ważne jest nie tylko odpowiednie dobranie składników - istotny jest również sposób i czas pieczenia przygotowywanych potraw. Za sprawą torebek cały proces związany z termiczną obróbką potraw stanie się zdrowszy, gdyż obędzie się bez dodania dodatkowej porcji tłuszczu do posmarowania blachy. Dodatkowo problemy związane z usunięciem uporczywych zabrudzeń z formy staną się zamierzchłą przeszłością.



  • Torebka do pieczenia to gwarancja zdrowszego przygotowywania potraw - bez dodatku tłuszczu

  • Foliowa torebka sprawdzi się doskonale do przygotowywania pieczeni, ryb, kurczaka, a także innych smakowitych potraw

  • Za sprawą praktycznych torebek czyszczenie form stanie się dużo łatwiejsze, gdyż blachy będą się znacznie mniej brudzić

  • Dzięki obróbce termicznej, przeprowadzanej w foliowej torebce, przygotowywane potraw staną się miękkie i będą się rozpływać w ustach


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby ułatwić sobie przygotowanie przetworów warto znać kilka zasad. Wiśnie czy czereśnie przeznaczone na przetwory wkładamy do zamrażalki na 20 minut przed drylowaniem. Dzięki temu usuwanie pestek jest znacznie łatwiejsze i szybsze. Owoce leśne myjemy krótko pod bieżącą wodą na sitku aby nie nasiąkły wodą. Natomiast owoce i warzywa z których chcemy zdjąć skórkę np. śliwki czy pomidory parzymy we wrzątku a następnie zahartowujemy zimną wodą. Dzięki temu z łatwością usuniemy skórkę.