Tortownica / forma do pieczenia tortu SNB 24 cm w kształcie kwiatka

W magazynie

cena:
28,50 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Tortownica w kształcie kwiatka, dzięki której zachwycisz gości niezwykłymi domowymi wypiekami


Wymiary tortownicy:
średnica - 24 cm
wysokość - 6 cm

Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: SNB
Identyfikator: 226250

Opis produktu

Żadna ważna domowa uroczystość nie może odbyć się bez wspaniałego tortu i ciast, pieczonych przez gospodarzy. Domowe wypieki sprawiają, że urodziny, imieniny czy ważne rocznice nabierają wyjątkowego, uroczystego charakteru.


Każda pani domu ma w swoje ulubione, popisowe przepisy na smakołyki, którymi raczy domowników i gości. Tortownica jest niezbędnym elementem wyposażenia każdej domowej kuchni, pozwalając na przygotowanie okolicznościowych tortów i ciast na specjalne okazje.


  • foremki do pieczenia Tarmex zostały wytłoczone z wytrzymałej stali, dzięki czemu są trwałe i nie odkształcają się podczas użytkowania

  • foremki są bardzo łatwe w utrzymaniu w czystości

  • foremki odpowiednio utrzymywane, będą Ci służyły przez długie lata (nie używaj ostrych przedmiotów, które mogłyby zarysować powłokę)

  • ze względu na użyte do wykonania formy materiały (stal), nie wkładaj jej do kuchenki mikrofalowej (metal odbija fale, można uszkodzić naczynie i mikrofalę)

  • aby długo cieszyć się właściwościami foremek do pieczenia, nie narażaj ich na gwałtowne zmiany temperatury (np. nie wkładaj go do rozgrzanego piekarnika zaraz po wyjęciu z lodówki

  • foremki do pieczenia przystosowane są do działania w temperaturze do 230 stopni

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Wałkowanie bywa niewdzięcznym zajęciem, gdyż ciasto niekiedy lubi lepić się do wałka, a w cieście tworzą się dziury. Sposobem na poradzenie sobie z tym wyzwaniem jest włożenie wałka do zamrażalki na około godzinę przed planowanym wałkowaniem ciasta. Ciasto nie będzie przywierać do wałka.