Tortownica / forma do pieczenia tortu SNB okrągła fakturowana 30 cm

W magazynie

cena:
15,90 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Okrągła tortownica, dzięki której zachwycisz gości niezwykłymi domowymi wypiekami


Wymiary tortownicy:
średnica - 30 cm


Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: SNB
Identyfikator: 4400004121

Opis produktu

Żadna ważna domowa uroczystość nie może odbyć się bez wspaniałego tortu i ciast, pieczonych przez gospodarzy. Domowe wypieki sprawiają, że urodziny, imieniny czy ważne rocznice nabierają wyjątkowego, uroczystego charakteru.


Każda pani domu ma w swoje ulubione, popisowe przepisy na smakołyki, którymi raczy domowników i gości. Tortownica jest niezbędnym elementem wyposażenia każdej domowej kuchni, pozwalając na przygotowanie okolicznościowych tortów i ciast na specjalne okazje.


  • foremki do pieczenia Tarmex zostały wytłoczone z wytrzymałej stali, dzięki czemu są trwałe i nie odkształcają się podczas użytkowania

  • foremki są bardzo łatwe w utrzymaniu w czystości

  • foremki odpowiednio utrzymywane, będą Ci służyły przez długie lata (nie używaj ostrych przedmiotów, które mogłyby zarysować powłokę)

  • ze względu na użyte do wykonania formy materiały (stal), nie wkładaj jej do kuchenki mikrofalowej (metal odbija fale, można uszkodzić naczynie i mikrofalę)

  • aby długo cieszyć się właściwościami foremek do pieczenia, nie narażaj ich na gwałtowne zmiany temperatury (np. nie wkładaj go do rozgrzanego piekarnika zaraz po wyjęciu z lodówki

  • foremki do pieczenia przystosowane są do działania w temperaturze do 230 stopni

Zamów teraz - produkty wysyłamy w dniu zamówienia lub najpóźniej następnego dnia roboczego.

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Desery i ciasta będą pięknie się prezentować ozdobione karmelowymi „nitkami”. W rondelku podgrzewamy pół szklanki cukru do czasu aż się roztopi i nabierze lekko brązowego koloru (uwaga aby się nie spalił). Widelec moczymy w karmelu i robimy „esy floresy” nad rozwiniętym kawałkiem papieru do pieczenia i pozostawiamy do stwardnienia. Zastygłymi „nitkami” dekorujemy ciasta i desery.