Widelczyki do ciasta Gerpol Violino Połysk (6 elementów)

Więcej zdjęć

Availability: W magazynie

Widelczyki do ciasta Gerpol Violino Połysk (6 elementów)

Klasyka sztućców Violino współgra harmonijnie z precyzyjnym wykończeniem



Sztućce Gerpol - najwyższa jakość i precyzja wykonania

Skład zestawu:

- 6 szt widelczyków do ciasta

Materiał: stal nierdzewna 18/10
Wykończenie: polerowane
Gwarancja: 20 lat
58,90 zł
Opis

Szczegóły

Sztućce marki Gerpol to produkty najwyższej jakości, dzięki którym stworzysz wymarzone aranżacje stołu. Są one odzwierciedleniem Twojego dobrego gustu i klasy. Projektanci marki Gerpol stworzyli specjalnie dla Ciebie kolekcję jak instrument muzyczny, którego dźwięki zadowolą wyszukane poczucie dobrego smaku.Tradycyjny kształt sztućców gości na polskich stołach od wielu lat

  • Klasyka sztućców, uzupełniona delikatnym zdobieniem współgra harmonijnie z precyzyjnym wykonaniem

  • Wykonanie z najwyższej jakości stali nierdzewnej 18/10*, nadaje sztućcom niepowtarzalny blask, gwarantując przy tym wytrzymałość stali i odporność na korozję czy działanie kwasów

  • Dobrze wyprofilowany i elegancki kształt sztućców, sprawia, że dobrze układają się w dłoni, pozwalając na ich komfortowe użytkowanie

  • Solidne i trwałe wykonanie pozwoli Ci na długoletnie użytkowanie sztućców , bez obaw o jakiekolwiek uszkodzenia

  • Producent udziela 20-letniej gwarancji na wszystkie sztućce

  • Sztućce zapakowane w eleganckie opakowanie są doskonałym pomysłem na prezent


  • Zamów teraz - produkty wysyłamy w dniu zamówienia lub najpóźniej następnego dnia roboczego.



    *stal nierdzewna 18/10 - 18% chromu nadaje stali niepowtarzalny połysk oraz sprawia, że staje się ona odporna na korozję; 10 % niklu gwarantuje wytrzymałość stali, a także odporność na działanie kwasów.

Dodatkowe informacje

Dodatkowe informacje

Nazwa Widelczyki do ciasta Gerpol Violino Połysk (6 elementów)
Identyfikator towaru 010400178
Marka Gerpol
Ilość elementów 6
mycie w zmywarce Tak
Komplet na osób 6
Produkty powiązane
x
Zapisz się do newslettera