Wieszak na pokrywki do garnków ścienny / do szafki Lux Primpol

W magazynie

cena:
21,90 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczny wieszak na pokrywki do garnków pozwoli zachować porządek, a także ułatwi pracę w kuchni.


Parametry wieszaka na pokrywki do garnków:
- długość: 57 cm,
- szerokość w najwęższym miejscu: 8,5 cm,
- szerokość w najszerszym miejscu: 31 cm,
- ilość miejsc na pokrywki: 6
Marka: Primpol
Identyfikator: 0204015649

Opis produktu

Praktyczny wieszak na pokrywki do garnków przeznaczony do powieszenia na kuchennej ścianie lub wewnątrz szafki znacznie ułatwia organizację miejsca w kuchni.


Organizacja oraz aranżacja przestrzeni kuchni jest równie ważna, jak pozostałych pomieszczeń, gdyż ma dokładnie taki sam wpływ na nasze samopoczucie. Wieszak na pokrywki nie tylko pozwoli na ich uporządkowanie - za sprawą wieszaka odnalezienie odpowiedniej pokrywki stanie się niezwykle proste. Odpowiedni rozstaw haków sprawia, że pokrywki są posortowane według rozmiaru, co dodatkowo ułatwia zlokalizowanie tej, która jest potrzebna.


  • Praktyczny wieszak pomieści aż 6 pokrywek w różnych rozmiarach

  • Uchwyty pomieszczą pokrywki o średnicach: 12 cm, 14,5 cm, 17 cm, 19,5 cm oraz 22 cm.

  • Niewielkie gabaryty wieszaka sprawiają, że zmieści się nawet w niewielkiej kuchni.

  • Wysoka jakość materiałów, użyta do produkcji wieszaka, sprawiają, że posłuży niezwykle długo.

  • Montaż wieszaka odbywa się poprzez przykręcenie do ściany, dzięki czemu pewnie się trzyma i nie spadnie.

  • Solidność wykonania, a także forma wieszaka sprawiają, że spełni wymagania nawet najbardziej wymagających.

  • Przechowywane na wieszaku pokrywki będą służyć znacznie dłużej, gdyż nie będą się obijać i niszczyć.

  • Wieszak na pokrywki pozwoli Ci maksymalnie wykorzystać dostępną przestrzeń oraz zaoszczędzić miejsce w szafkach i szufladach.

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Zanim zaczniemy smażyć lub gotować mięso drobiowe, zanurzmy je kilka razy na przemian, raz w gorącej, raz w zimnej wodzie. Będzie soczyste i bardziej kruche.