Wyciskacz / praska do czosnku Valdinox z czarną rączką

W magazynie

cena:
34,90 zł
- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Wyciskacz do czosnku Valdinox został stworzony dla wszystkich amatorów gotowania ceniących wysoką jakość wykonania.


Wymiary wyciskacza:
długość - 16,7 cm
szerokość - 3,5 cm
wysokość - 5 cm

OGLĄDAJ "AKADEMIĘ MISTRZÓW VALDINOX" NA YOUTUBE
Kulinarne wyzwania wymagają odpowiednio dobranych naczyń, które nie tylko są najwyższej jakości, ale i sprawią, że gotowanie, pieczenie czy też smażenie jest prawdziwą przyjemnością. W Akademii Mistrzów Valdinox dowiesz się, jak sprawdzają się nasze produkty w profesjonalnej kuchni oraz poznasz wyjątkowe przepisy na śniadanie, obiad oraz kolację.
Marka: Valdinox
Identyfikator: 0204015752

Opis produktu

Praska do czosnku Valdinox to niezbędne narzędzie, które pozwala na wydobycie w łatwy i szybki sposób z czosnku to, co najcenniejsze. Koniec z długim i problemowym krojeniem czosnku! Dzięki użycia praski Valdinox jednym ruchem poszatkujesz kilka ząbków czosnku naraz!


    Wszystkie akcesoria kuchenne marki Valdinox zostały wykonane z należytą starannością i solidnością wykonania.

     


    • Wyciskarka do czosnku Valdinox to niezastąpiony gadżet w każdej kuchni.

    • W kolekcji narzędzi znajdziesz również elegancki otwieracz do wina, z którym otwieranie butelek to czysta przyjemność

    • Wyraźnie ząbkowana praska pozwala w szybki sposób zgniatać czosnek i przeciskać go przez oczka

    • Została wykonana z wysokiej jakości, trwałego i odpornego na uszkodzenia stopu cynku

    • Czarne, antypoślizgowe rączki zapewniają pewny chwyt wyciskarki

    • Zewnętrzne wypustki wyciskacza do czosnku ułatwiają opróżnienie komory z resztek czosnku

    • Można myć w zmywarce

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Poza tradycyjną żelatyną w proszku w sprzedaży coraz popularniejsza jest żelatyna w listkach. Wystarczy zalać ją zimną wodą (6 szt. na 500 ml wody) i odstawić na 10 minut. Następnie wyciągamy ją z wody, odciskamy i podgrzewamy w mikrofalówce na minimalnej mocy przez około 10 sekund.