Wykrawacze foremki do ciastek, ciasteczek i pierników Tarmex różne wzory (6 sztuk)

Brak w magazynie

cena:
6,40 zł
pi-clock-svg Wysyłka
48 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Uczyń z pieczenia pierników rodzinną tradycję, która będzie gościć w Twoim domu w każde święta


W skład kompletu wchodzi 6 foremek


Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: Tarmex
Identyfikator: 0204009152

Opis produktu

Co najbardziej pamiętasz ze swojego dzieciństwa, zwłaszcza z okresu przedświątecznego? Na pewno wspólne pieczenie pierników, lepienie pierogów, to niecierpliwe oczekiwanie na choinkę i świąteczne dekoracje, a w końcu na wigilię i prezenty. Spraw, żeby w Twoim domu także zagościła rodzinna atmosfera i tradycja wspólnego świętowania.


Nic tak nie wprawia w bożonarodzeniowy nastrój, jak wspólne wyrabianie ciasta na pierniki, wykrajanie ich, pieczenie i w końcu dekorowanie. Najlepiej, gdy z zajęcia tego uczyni się rodzinną, pokoleniową tradycję. Wspólne przygotowywanie wigilijnych potraw scala i wprawia w pozytywny nastrój. Z foremkami do pierników z motywem choinki, gwiazdki, czy dzwoneczka zajęcie to stanie się jeszcze przyjemniejsze


  • Wykrawacze wykonane z trwałej i higienicznej stali nierdzewnej są łatwe w utrzymaniu czystości.

  • Różnorodne kształty foremek do pierników urozmaicą każde wypieki.

  • Foremki do pierników posiadają ostre krawędzie, dzięki których w szybki i precyzyjny sposób wytniesz dowolny kształt ciastka.

  • Z fantazyjnymi foremkami wykrawanie ciastek będzie przyjemnością.

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Jeśli przyjrzymy się dokładnie oferowanym w sklepach cukrom „waniliowym” doczytamy, że nie zawierają w ogóle wanilii a syntetyczną wanilinę. Uważni zauważą też, że na etykiecie napisane jest „cukier wanilinowy”, a nie „cukier waniliowy”. Zdecydowanie bardziej aromatyczny, a co za tym idzie wydajny, jest domowy cukier z prawdziwą wanilią. Laski wanilii przekrawamy na pół i wydrążamy. Pozostawiamy na dobę w słonecznym miejscu do wysuszenia. Laskę wanilii kroimy na mniejsze kawałki i mielimy w młynku do kawy z szklanką cukru. Przesiewamy i przechowujemy w szczelnym, szklanym pojemniku.