Szklanki z podwójną ścianką
Szklanki z podwójną ścianką

Wykrawacze / foremki do ciastek / ciasteczek / pierników Practic głowa bałwanka

W magazynie

cena:
2,50 zł
- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Z zimową aurą kojarzy się przede wszystkim biały śnieg, z którego można wraz z dziećmi ulepić bałwana. Gdy jednak ta pora roku pozbawiona jest białego puchu - zwłaszcza w święta - to bałwanka można stworzyć z piernika

Marka: Practic
Identyfikator: 0204009116

Opis produktu

Zima to czas wyjątkowy, bo właśnie podczas tej pory roku czekamy na śnieg i święta Bożego Narodzenia. Zmieniasz wtedy swój dom, chcesz, by jego aranżacja odpowiadała klimatowi panującej aury nadchodzących świat. Zaczynasz też przygotowania w kuchni. W tym czasie przedświątecznym nie ma nic wspanialszego niż wspólne pieczenie pierników. Na pewno także Twojej rodzinie, ta z pozoru drobna czynność, sprawia dużo radości, która scala i wprowadza w pozytywny nastrój.


Foremka do pierników w kształcie głowy bałwanka w waszym wspólnym wypiekom nada tego zimowego charakteru - nawet jeżeli za oknem w tych dniach zabraknie śniegu. Wykrawacz do pierników stworzony jest z solidnego materiału, więc nawet dziecku uda się wykroić za jego pomocą odpowiedni kształt, a później sympatyczną głowę bałwanka przystroić w kreatywny dla siebie sposób.



  • Uczyń z pieczenia pierników rodzinną tradycję. Pomoże Ci w tym wykrawacz w kształcie głowy bałwanka.

  • Ładny kształt wykrawacza do pierników pozwoli do stworzenie z piernika dekoracji na choinkę.

  • Foremka stworzona jest z dobrej jakości materiałów, a to oznacza, że posłuży przez lata.

  • Wykrawacz do pierników można łatwy sposób zachować w czystości.


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Jeśli przyjrzymy się dokładnie oferowanym w sklepach cukrom „waniliowym” doczytamy, że nie zawierają w ogóle wanilii a syntetyczną wanilinę. Uważni zauważą też, że na etykiecie napisane jest „cukier wanilinowy”, a nie „cukier waniliowy”. Zdecydowanie bardziej aromatyczny, a co za tym idzie wydajny, jest domowy cukier z prawdziwą wanilią. Laski wanilii przekrawamy na pół i wydrążamy. Pozostawiamy na dobę w słonecznym miejscu do wysuszenia. Laskę wanilii kroimy na mniejsze kawałki i mielimy w młynku do kawy z szklanką cukru. Przesiewamy i przechowujemy w szczelnym, szklanym pojemniku.