Valdinox Prime
Valdinox Prime

Wykrawacze / foremki do ciastek / ciasteczek / pierników Practic głowa bałwanka

W magazynie

cena:

Normalna cena: 2,50 zł

Special Price 2,25 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Z zimową aurą kojarzy się przede wszystkim biały śnieg, z którego można wraz z dziećmi ulepić bałwana. Gdy jednak ta pora roku pozbawiona jest białego puchu - zwłaszcza w święta - to bałwanka można stworzyć z piernika

Marka: Practic
Identyfikator: 0204009116

Opis produktu

Zima to czas wyjątkowy, bo właśnie podczas tej pory roku czekamy na śnieg i święta Bożego Narodzenia. Zmieniasz wtedy swój dom, chcesz, by jego aranżacja odpowiadała klimatowi panującej aury nadchodzących świat. Zaczynasz też przygotowania w kuchni. W tym czasie przedświątecznym nie ma nic wspanialszego niż wspólne pieczenie pierników. Na pewno także Twojej rodzinie, ta z pozoru drobna czynność, sprawia dużo radości, która scala i wprowadza w pozytywny nastrój.


Foremka do pierników w kształcie głowy bałwanka w waszym wspólnym wypiekom nada tego zimowego charakteru - nawet jeżeli za oknem w tych dniach zabraknie śniegu. Wykrawacz do pierników stworzony jest z solidnego materiału, więc nawet dziecku uda się wykroić za jego pomocą odpowiedni kształt, a później sympatyczną głowę bałwanka przystroić w kreatywny dla siebie sposób.



  • Uczyń z pieczenia pierników rodzinną tradycję. Pomoże Ci w tym wykrawacz w kształcie głowy bałwanka.

  • Ładny kształt wykrawacza do pierników pozwoli do stworzenie z piernika dekoracji na choinkę.

  • Foremka stworzona jest z dobrej jakości materiałów, a to oznacza, że posłuży przez lata.

  • Wykrawacz do pierników można łatwy sposób zachować w czystości.


Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aromatyczna domowa skóra cytrusowa to świetny dodatek do ciast, deserów czy herbaty. Aby ja przygotować należy obrać cienko skórkę z cytrusów i drobno pokroić. Zalać wrzątkiem i gotować 10 minut. Odcedzić i zalać woda z cukrem w proporcji 1:1. gotować aż skórka stanie się szklista. Przełożyć do wyparzonych słoiczków razem z syropem.