Trzepaczki, pędzle i szpatułki

Trzepaczki do ubijania białek z jajek to obowiązkowe wyposażenie kuchni w każdym domu, gdzie pachnące domowe wypieki często goszczą na stołach. Kto z nas nie próbował odwrócić miski z ubitą pianą, by sprawdzić czy nie wypadnie ? :)

Spora część domowych wypieków nie obejdzie się bez puszystej piany, ubijanej z jajecznych białek. Jeśli często pieczecie np. bezy czy biszkopty, trzepaczka do jajek jest narzędziem, które obowiązkowo powinniście posiadać w swojej kuchni.

Choć kuchenne trzepaczki nieodzownie kojarzą się z jajkami, to ich zastosowanie w kuchni jest znacznie szersze. Pomogą także przy przygotowywaniu sosów czy szybkiego rozbijania śmietany i mąki podczas gotowania domowych zup.

Siatka Lista

Ustaw kierunek malejący

19 produkt(ów)

Siatka Lista

Ustaw kierunek malejący

19 produkt(ów)

ZAMÓWIENIA TELEFONICZNE
Pon.Pt.: 8.00 - 16:00

+48 601 900 967

Zapisz się do newslettera

odbierz rabat 10% na pierwsze zakupy!