Zestaw 2 naczyń kuchennych Valdinox Skandic (garnek 24 cm + brytfanna)

W magazynie

cena:
449,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Kolekcja naczyń kuchennych Valdinox Skandic to połączenie klasyki z nowoczesnością, która całkowicie odmieni wnętrze Twojej kuchni.


Zestaw zawiera:

1 x garnek z pokrywą:

średnica - 24 cm
wysokość - 12 cm
pojemność - 4,2 l

1 x brytfanna z pokrywą:

pojemność brytfanny - 5,7 l
pojemność pokrywy - 2,4 l
długość - 31 cm
szerokość - 21 cm
wysokość - 13 cm

Produkt ten jest częścią kolekcji Skandic marki Valdinox w skład której wchodzą garnki kuchenne, rondel oraz patelnie, pozwalające spójnie wyposażyć domową kuchnię. Sprawdź całą kolekcję Valdinox Skandic .

OGLĄDAJ "AKADEMIĘ MISTRZÓW VALDINOX" NA YOUTUBE
Kulinarne wyzwania wymagają odpowiednio dobranych naczyń, które nie tylko są najwyższej jakości, ale i sprawią, że gotowanie, pieczenie czy też smażenie jest prawdziwą przyjemnością. W Akademii Mistrzów Valdinox dowiesz się, jak sprawdzają się nasze produkty w profesjonalnej kuchni oraz poznasz wyjątkowe przepisy na śniadanie, obiad oraz kolację.

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
Marka: Valdinox
Identyfikator: GRA00003195

Opis produktu

=====================================================


ZESTAW BRYTFANNA (5,7 L) + GARNEK (4,2 L) NA GAZ I INDUKCJĘ VALDINOX SKANDIC idealnie sprawdzi się do CODZIENNEGO UŻYTKU oraz jako PREZENT.




WYSOKIEJ JAKOŚCI NACZYNIA VALDINOX


Garnki, rondle, patelnie, brytfanny marki Valdinox mają prostą, czystą formę i estetyczne zdobnictwoKomplet naczyń Valdinox Skandic charakteryzuję trwałość i bezpieczeństwo, o których decyduje doskonale zaprojektowana konstrukcja, technologia produkcji oraz dobór najwyższej jakości surowców. Dodatkowo naczynia wyróżniają się białą, klasyczną barwą, która doda nutę nowoczesności i szyku w Twojej kuchni.


BEZPIECZNE DLA ZDROWIA GARNKI VALDINOX NA LATA


Kolekcja naczyń kuchennych Valdinox, to dla Ciebie prawdziwe kuchenne wsparcie. To ułatwienie kuchennych czynności i bezpieczeństwo dla zdrowia, przygotowywane potrawy nie wchodzą w reakcję z żywnością i nie tracą wartości odżywczych.


ZALETY


Patelnie, garnki, rondle i brytfanny VALDINOX SKANDIC wykonane zostały technologią odkuwania (forged), dzięki czemu ich ścianki są grubsze, równomiernie odprowadzają ciepło i nie odkształcają się, dodatkowo odporne są na zarysowania i ścieranie.



  • Naczynia z linii Valdinox Skandic wyróżnia biały kolor

  • Przygotowane w naczyniach Valdinox Skandic potrawy zachowają wspaniały smak i aromat, nie tracąc żadnych wartości odżywczych

  • Cechą charakterystyczną jest ciekawa, ryflowana struktura zewnętrzna oraz efektowne uchwyty o wyglądzie egzotycznego drewna

  • Powierzchnie naczyń pokryte są wysokiej jakości, szwajcarską, certyfikowaną powłoką non-stick marki ILAG Basic, która jest odporna na uszkodzenia i niezwykle łatwa w czyszczeniu

  • Połącznie klasycznej bieli i drewnianych elementów, to aranżacyjny hit w ostatnim sezonie

  • Uchwyty typu soft touch są delikatne w dotyku, nie nagrzewają się, dzięki czemu chronią Twoje dłonie przed poparzeniem

  • Z uwagi na grube ścianki naczynia długo utrzymują ciepło

  • Produkty przystosowane są do wszystkich rodzajów kuchenek, w tym indukcyjnych


Sugerujemy stosowanie drewnianych lub nylonowych akcesoriów kuchennych, aby nie uszkodzić powłoki nieprzywieralnej.




O PRODUCENCIE


Valdinox to polska marka, o długoletniej tradycji. Znana na rynku krajowym, ale i zagranicznym. Marka charakteryzuje się najwyższej jakości materiałami, dzięki czemu posłuży na długie lata. Znana wśród profesjonalistów, ale i również wszelkich miłośników kuchni i gotowania.


 




 



Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Groszek zielony lub cukrowy podczas gotowania traci swój piękny kolor. Aby tego uniknąć, do wody w której gotujemy warzywa należy dodać 1 łyżeczkę cukru i łyżeczkę octu lub 1/4 łyżeczki kwasku cytrynowego. Po ugotowaniu warzywa szybko schładzamy lodowatą wodą.