Zestaw 2 patelni na indukcję aluminiowych nieprzywierających Altom Design Olimp

W magazynie

cena:
99,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Garnek Olimp – wygoda i styl w kuchni.



Skład zestawu:

1 x patelnia: średnica – 20 cm, wysokość – 4,5 cm
1 x patelnia: średnica – 26 cm, wysokość – 4,3 cm

Zastosowanie

  • KUCHENKA GAZOWA
    Kuchenka gazowa
  • KUCHENKA INDUKCYJNA
    Kuchenka indukcyjna
  • KUCHENKA ELEKTRYCZNA
    Kuchenka elektryczna
  • KUCHENKA CERAMICZNA
    Kuchenka ceramiczna
  • KUCHENKA HALOGENOWA
    Kuchenka halogenowa
Marka: Altom Design
Identyfikator: GRA00005241

Opis produktu

Lubisz gotować i potrzebujesz wygodnych w użytkowaniu garnków, łatwych do umycia, do których nic nie przywiera? – Wybierz garnki z kolekcji Olimp marki Altom Design, a zachwycisz podniebienia domowników i gości.


Aluminiowe garnki i patelnie Olimp pokryte są 3-warstwową powłoką nieprzywierającą o modnym wykończeniu przypominającym kamień.


  • Patelnia Olimp wykonana jest w technologii prasowanego aluminium, dzięki czemu szybko i równomiernie się nagrzewa.

  • Jest trwały i odporny na odkształcenia, więc posłuży długo w Twojej kuchni.

  • Wewnątrz pokryta jest 3-warstwową powłoką o doskonałych właściwościach nieprzywierających

  • Nieprzywierająca powłoka pozwala na przygotowanie potraw z niewielką ilością tłuszczu.

  • Ergonomiczne rączki i uchwyty chronią dłonie przed poparzeniem, dzięki pokryciu miłym w dotyku materiałem (Soft Touch).

  • Klasyczne, proste kształty, solidność i precyzja wykonania oraz modna kolorystyka stanowią dopełnienie walorów technicznych.

  • Patelnia nadaje się na wszystkie rodzaje kuchenek, w tym indukcyjne.



  • Zobacz film

    Dodaj opinię

    Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

    Czy wiesz że

    Gdy zabraknie nam jajek do panierowania kotletów, możemy w jego zastępstwie użyć mleka, lekko doprawionego solą i czarnym pieprzem. Zanurzamy w nim kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy jak zwykle.