Szklanki z podwójną ścianką
Szklanki z podwójną ścianką

Zestaw 3 form / blach do pieczenia ciasta z powłoką nieprzywierającą Altom Design

W magazynie

cena:
59,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna formy do pieczenia ciasta z powłoką nieprzywierającą


W skład zestawu wchodzi:
1 x forma prostokątna: długość - 34 cm, szerokość - 24 cm, wysokość - 7,5 cm
1 x forma okrągła: średnica - 26 cm, wysokość - 6,8 cm
1 x forma prostokątna: długość - 31 cm, szerokość - 11,5 cm, wysokość - 7,5 cm


Cena zestawu jest ceną promocyjną i nie obowiązują od niej dodatkowe rabaty.

Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: Altom Design
Identyfikator: GRA00003285

Opis produktu

Wszyscy kochamy zapach i smak świeżo upieczonego ciasta. Każda pani domu ma swoje ulubione, popisowe przepisy na smakołyki, którymi raczy domowników i gości. Formy do pieczenia są więc niezbędnym elementem wyposażenia każdej kuchni. To także one przyczyniają się do tego, że pieczone ciasta i mięsa smakują tak znakomicie.


  • blachy do pieczenia Altom Design zostały wykonane z solidnej stali węglowej, dzięki czemu są trwałe i nie odkształcają się podczas użytkowania

  • powłoka non-stick, o efektownym wyglądzie kamienia, posiada doskonałe właściwości nieprzywierające, dzięki czemu zapobiega przypalaniu się potraw i ułatwia wyciąganie gotowych dań

  • formy do pieczenia są bardzo łatwe do utrzymania w czystości

  • formy odpowiednio utrzymywane, będą Ci służyły przez długie lata (nie używaj ostrych przedmiotów, które mogłyby zarysować powłokę)

  • ze względu na użyte do wykonania form materiały (stal), nie wkładaj ich do kuchenki mikrofalowej (metal odbija fale, można uszkodzić naczynie i mikrofalę)

  • aby długo cieszyć się właściwościami form do pieczenia, nie narażaj naczyń na gwałtowne zmiany temperatury (np. nie wkładaj do rozgrzanego piekarnika zaraz po wyjęciu z lodówki)

  • naczynia do pieczenia są przystosowane do działania w temperaturze do 230 ° C

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby polewa czekoladowa na cieście nie pękała, należy wymieszać ją z jogurtem naturalnym w proporcjach 2 łyżki jogurtu na 200g polewy. Dodatkowo polewa będzie bardziej lśniąca.