Zestaw 3 form / blach do pieczenia ciasta z powłoką nieprzywierającą Altom Design

W magazynie

cena:
72,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczna formy do pieczenia ciasta z powłoką nieprzywierającą


W skład zestawu wchodzi:
1 x forma prostokątna z pokrywą: długość - 36,3 cm, szerokość - 24,5 cm, wysokość - 5,5 cm
1 x forma okrągła z pokrywą: średnica - 26 cm, wysokość - 6,8 cm
1 x forma prostokątna: długość - 27 cm, szerokość - 14 cm, wysokość - 7 cm


Cena zestawu jest ceną promocyjną i nie obowiązują od niej dodatkowe rabaty.

Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: Altom Design
Identyfikator: GRA00003287

Opis produktu

Wszyscy kochamy zapach i smak świeżo upieczonego ciasta. Każda pani domu ma swoje ulubione, popisowe przepisy na smakołyki, którymi raczy domowników i gości. Formy do pieczenia są więc niezbędnym elementem wyposażenia każdej kuchni. To także one przyczyniają się do tego, że pieczone ciasta i mięsa smakują tak znakomicie.


  • blachy do pieczenia Altom Design zostały wykonane z solidnej stali węglowej, dzięki czemu są trwałe i nie odkształcają się podczas użytkowania

  • powłoka non-stick, o efektownym wyglądzie kamienia, posiada doskonałe właściwości nieprzywierające, dzięki czemu zapobiega przypalaniu się potraw i ułatwia wyciąganie gotowych dań

  • formy do pieczenia są bardzo łatwe do utrzymania w czystości

  • formy odpowiednio utrzymywane, będą Ci służyły przez długie lata (nie używaj ostrych przedmiotów, które mogłyby zarysować powłokę)

  • ze względu na użyte do wykonania form materiały (stal), nie wkładaj ich do kuchenki mikrofalowej (metal odbija fale, można uszkodzić naczynie i mikrofalę)

  • aby długo cieszyć się właściwościami form do pieczenia, nie narażaj naczyń na gwałtowne zmiany temperatury (np. nie wkładaj do rozgrzanego piekarnika zaraz po wyjęciu z lodówki)

  • naczynia do pieczenia są przystosowane do działania w temperaturze do 230 ° C

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Zamiast sztucznie aromatyzowanego cukru wanilinowego, użyjmy laski prawdziwej wanilii. Jej aromat jest zdecydowanie intensywniejszy i całkowicie naturalny. Laskę przecinamy ostrym nożykiem wzdłuż i tępą strona noża zbieramy drobne pesteczki, które dodajemy do wypieków.

Pestki są widoczne w cieście w postaci malutkich czarnych kropeczek. Laskę natomiast kroimy na małe kawałki i umieszczamy z 3-4 łyżkami cukru pudru w młynku do kawy i dokładnie mielimy. Zamykamy w szczelnym słoiczku i cieszymy się naturalnym cukrem waniliowym, a nie wanilinowym.