Szklanki z podwójną ścianką
Szklanki z podwójną ścianką

Zestaw 3 form / blach do pieczenia z powłoką nieprzywierającą SNB czarne

W magazynie

cena:
69,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Idealne formy z powłoką nieprzywieralną do pieczenia pysznych ciast i mięs


W skład zestawu wchodzi:
1 x forma prostokątna: długość - 29 cm, szerokość - 22 cm, wysokość - 6 cm
1 x forma prostokątna: długość - 31 cm, szerokość - 14 cm, wysokość - 6 cm
1 x forma serce: długość - 29 cm, szerokość - 26,5 cm, wysokość - 4,5 cm


Cena zestawu jest ceną promocyjną i nie obowiązują od niej dodatkowe rabaty.

Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: SNB
Identyfikator: GRA00003280

Opis produktu

Kto z nas nie zachwyca się smakiem i zapachem domowych wypieków ? Aby osiągnąć perfekcję w domowych wypiekach, warto zaopatrzyć się w odpowiednią formę do pieczenia. Doskonałe do tego są blachy firmy SNB


  • formy do pieczenia SNB zostały wytłoczone z wytrzymałej stali, dzięki czemu są trwałe i nie odkształca się w użytkowaniu

  • pokryte powłoką nieprzywierającą formy zapobiegają przypalaniu się ciasta i ułatwiają wyciąganie gotowych dań

  • naczynia są bardzo łatwe do utrzymania w czystości

  • formy odpowiednio utrzymywane, będą Ci służyły przez długie lata (nie używaj ostrych przedmiotów, które mogłyby zarysować powłokę)

  • ze względu na użyte do wykonania form materiały (stal), nie wkładaj ich do kuchenki mikrofalowej (metal odbija fale, można uszkodzić naczynie i mikrofalę)

  • aby długo cieszyć się właściwościami form do pieczenia, nie narażaj naczyń na gwałtowne zmiany temperatury (np. nie wkładaj ich do rozgrzanego piekarnika zaraz po wyjęciu z lodówki

  • naczynia do pieczenia są przystosowane do działania w temperaturze do 230 stopni

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Dobrą alternatywą dla proszku do pieczenia jest soda oczyszczona. Działa ona silniej od proszku do pieczenia, dlatego dodaje się jej mniej. Aby soda spowodowała spulchnienie ciasta musi znajdować się w nim kwaśny składnik np. sok z cytryny czy ocet. W przeciwnym razie ciasto nie wyrośnie. Ważne jest aby nie dodawać sody zbyt dużo, ponieważ po upieczeniu ciasto może mieć metaliczny posmak. Soda działa bardzo szybko, dlatego zaraz po wymieszaniu składników należy umieścić ciasto w piekarniku.