Szklanki z podwójną ścianką
Szklanki z podwójną ścianką

Zestaw 3 form / blach do pieczenia z powłoką nieprzywierającą SNB czarne

W magazynie

cena:
65,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Idealne formy z powłoką nieprzywieralną do pieczenia pysznych ciast i mięs


W skład zestawu wchodzi:
1 x forma prostokątna: długość - 36 cm, szerokość - 26 cm, wysokość - 6 cm
1 x forma prostokątna: długość - 29 cm, szerokość - 22 cm, wysokość - 6 cm
1 x forma prostokątna: długość - 35 cm, szerokość - 11 cm, wysokość - 7 cm


Cena zestawu jest ceną promocyjną i nie obowiązują od niej dodatkowe rabaty.

Zastosowanie

  • PIEKARNIK
    Piekarnik
Marka: SNB
Identyfikator: GRA00003278

Opis produktu

Kto z nas nie zachwyca się smakiem i zapachem domowych wypieków ? Aby osiągnąć perfekcję w domowych wypiekach, warto zaopatrzyć się w odpowiednią formę do pieczenia. Doskonałe do tego są blachy firmy SNB


  • formy do pieczenia SNB zostały wytłoczone z wytrzymałej stali, dzięki czemu są trwałe i nie odkształca się w użytkowaniu

  • pokryte powłoką nieprzywierającą formy zapobiegają przypalaniu się ciasta i ułatwiają wyciąganie gotowych dań

  • naczynia są bardzo łatwe do utrzymania w czystości

  • formy odpowiednio utrzymywane, będą Ci służyły przez długie lata (nie używaj ostrych przedmiotów, które mogłyby zarysować powłokę)

  • ze względu na użyte do wykonania form materiały (stal), nie wkładaj ich do kuchenki mikrofalowej (metal odbija fale, można uszkodzić naczynie i mikrofalę)

  • aby długo cieszyć się właściwościami form do pieczenia, nie narażaj naczyń na gwałtowne zmiany temperatury (np. nie wkładaj ich do rozgrzanego piekarnika zaraz po wyjęciu z lodówki

  • naczynia do pieczenia są przystosowane do działania w temperaturze do 230 stopni

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Gdy podczas pieczenia zabraknie nam cukru pudru możemy z łatwością przygotować go sami. Porcję cukru w kryształkach wsypujemy do młynka do kawy i mielimy. Możemy też skorzystać z bardziej pracochłonnego sposobu: rozsypać cukier między dwoma arkuszami pergaminu i rozwałkować aż dostatecznie się rozdrobi.