Gotowanie to Twój żywioł i pasja? Mamy coś specjalnie dla Ciebie. Najnowsza kolekcja naczyń kuchennych Valdinox Volcano to doskonała linia dla pasjonatów gotowania, którzy w kuchni szukają niebanalnych rozwiązań.
Garnki i patelnie z serii Valdinox Volcano wykonane są za pomocą nowoczesnej technologii forged. To specjalna metoda odkuwania, która naczyniom nadaje wytrzymałości. Aluminiowy korpus i grube dno zapewni równomierne rozprowadzanie ciepła po całym naczyniu, a wysokiej jakości powłoka nieprzywieralna umożliwi gotowanie, smażenie, duszenie, czy tworzenie potraw jednogarnkowych.
Korpusy naczyń pokryte zostały efektownymi i odpornymi na uszkodzenia powłokami, przypominającymi kamienie, a całość zwieńczono oryginalnymi w formie uchwytami.
- Naczynia od polskiej marki Valdinox pomogą Ci rozwijać Twoją pasję do gotowania
- Patelnie i garnki Valdinox Volcano cechuje wysoka wytrzymałość i odporność na zarysowania, co sprawia, że są to produkty, które będą służyły Ci przez długie lata
- Valdinox Volcano to przede wszystkim trwałość i bezpieczeństwo, o których decyduje doskonale zaprojektowana konstrukcja, technologia produkcji oraz dobór najwyższej jakości surowców.
- Naczynia zostały wykonane z pomocą nowoczesnej technologii forged . To metoda odkuwania, która sprawia, że aluminiowy korpus jest trwały i mocny
- Połączona z naczyniem, wygodna, szeroka rączka nie tylko jest poręczna, ale i bezpieczna dla naszych dłoni
- Naczynia Valdinox Volcano posiadają grube ścianki, które świetnie przewodzą i równomiernie rozprowadzają ciepło
- Garnki, rondel i patelnie Valdinox Volcano posiadają wyrazisty design. Korpusy naczyń pokryte powłokami imitującymi kamień
- Pokryte są nieprzywieralną powłoką Ultra Stone , która jest twarda i wytrzymała jak kamień
- Powierzchnia posiada doskonałą odporność na ścieranie , o 50% większą niż standardowe powłoki
- Innowacyjna powłoka gwarantuje perfekcyjne gotowanie potraw, bez przywierania i przypalania oraz ułatwia mycie naczyń
- Valdinox Volcano jest doskonałym rozwiązaniem dla użytkowników wszystkich rodzajów kuchenek ( również indukcyjnych ).
- Dno indukcyjne na całej powierzchni naczynia to lepsze wykorzystanie energii i większa odporność na odkształcenia w trakcie użytkowania