Zestaw akcesoriów kuchennych nylonowych Valdinox Volcano, 7 szt.

Zobacz film

W magazynie

cena:
86,90 zł

Cena z konfiguracji: 0,00 zł

- +
pi-clock-svg Wysyłka
24 h
pi-truck-svg Dostawa gratis od 299 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Praktyczne i funkcjonalne akcesoria kuchenne, z materiału który nie rysuje powierzchni garnków



Wymiary akcesoriów kuchennych:

1 x chochla: długość - 32,5 cm, szerokość - 9,5 cm
1 x łopatka ażurowa: długość - 35 cm, szerokość - 9,5 cm
1 x szpatułka: długość - 35 cm, szerokość - 3,5 cm
1 x trzepaczka: długość - 31 cm, szerokość - 6,5 cm
1 x łyżka kuchenna: długość - 33,5 cm, szerokość - 6,5 cm
1 x szumówka: długość - 36 cm, szerokość - 10,5 cm
1 x łyżka do makaronu: długość - 33 cm, szerokość - 6 cm

Marka: Altom Design
Identyfikator: GRA00005993

Opis produktu

Kolekcja akcesoriów kuchennych Valdinox powstała z myślą o osobach, dla których kulinaria to coś więcej, niż codzienny obowiązek. Praktyczne, doskonałej jakości narzędzia będą niezastąpioną pomocą każdej kuchni


Kuchnia to serce każdego domu. Tu z pasją tworzysz nowe dania, aby oczarować podniebienia najbliższych. W Twojej kuchni nie może oczywiście zabraknąć małych pomocników kuchennych, które znacznie ułatwią Ci pracę. Z najnowszą kolekcją narzędzi kuchennych stworzysz niezwykle funkcjonalne i nowoczesne kuchenne królestwo.



  • kolekcja narzędzi Valdinox to tradycyjny i elegancki wygląd

  • lekkie i poręczne narzędzia wykonane są z wytrzymałego nylonu, dzięki czemu są trwałe i odporne na działanie wysokich temperatur

  • wszystkie akcesoria posiada długą rączkę, dzięki której zachowasz bezpieczeństwo podczas nakładania gorących potraw

  • narzędzia posiadają praktyczny otwór, umożliwiający zawieszenie w podręcznym miejscu w kuchni

  • trwały i higieniczny nylon, zapewnia łatwe czyszczenie

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Poza tradycyjną żelatyną w proszku w sprzedaży coraz popularniejsza jest żelatyna w listkach. Wystarczy zalać ją zimną wodą (6 szt. na 500 ml wody) i odstawić na 10 minut. Następnie wyciągamy ją z wody, odciskamy i podgrzewamy w mikrofalówce na minimalnej mocy przez około 10 sekund.