Darmowa Dostawa
Darmowa Dostawa

Zestaw 7 akcesoriów kuchennych Valdinox Expert

Zobacz film

W magazynie

cena:
132,20 zł

Cena z konfiguracji: 0,04 zł

- +
pi-truck-svg Dostawa gratis od 249 zł
pi-wallet-svg Przyjmujemy
zwroty do 365 dni

Akcesoria kuchenne marki Valdinox Expert sprawią, że w kuchni poczujesz się pewnie, a gotowanie da Ci niewymowną satysfakcję


Valdinox - Mistrz w Kuchni
Wymiary akcesoriów kuchennych:
- 1 x dziadek do orzechów Valdinox
- 1 x tłuczek metalowy do mięsa Valdinox
- 1 x obieraczka / skrobaczka do warzyw i ziemniaków Valdinox
- 1 x łyżka gałkownica do lodów Valdinox stalowa
- 1 x wyciskacz / praska do czosnku Valdinox
- 1 x otwieracz do puszek / konserw Valdinox
- 1 x korkociąg do wina Valdinox

Produkt ten jest częścią kolekcji Expert marki Valdinox w skład której wchodzą garnki kuchenne, rondle, patelnie oraz brytfanny, pozwalające spójnie wyposażyć domową kuchnię. Sprawdź całą kolekcję Valdinox Expert
Identyfikator: GRA00003812

Opis produktu

Kolekcja akcesoriów kuchennych Valdinox powstała z myślą o osobach, dla których kulinaria to coś więcej, niż codzienny obowiązek. Praktyczne, doskonałej jakości narzędzia będą niezastąpioną pomocą każdej kuchni



  • kolekcja narzędzi Valdinox to tradycyjny i elegancki wygląd

  • narzędzia zostały wykonane z trwałego stopu cynku, co gwarantuje długą i niezawodną pracę

  • polerowana powierzchnia zapewnia łatwe utrzymanie narzędzia w czystości

  • odpowiednio wyprofilowana rączka sprawia, że narzędzia wygodnie układają się w dłoni, zapewniając komfort w pracy

  • "oczko" w rękojeści umożliwia powieszenie narzędzi na kuchennym relingu


Zamów teraz - produkty wysyłamy w dniu zamówienia lub najpóźniej następnego dnia roboczego

Zobacz film

Dodaj opinię

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Proszę zalogować się lub zarejestrować

Czy wiesz że

Aby ryba była delikatna i nie miała posmaku mułu wystarczy posolić ją z obu stron, obłożyć dużą ilością cebuli i zalać mlekiem. Tak przygotowaną zostawiamy na minimum 2h w lodówce. Przed przygotowaniem wyjmujemy rybę z pojemnika i zmywamy mleko z solą. Doprawiamy i przygotowujemy jak zawsze.